Szerviz

caddy van1
Szerviz szolgáltatás

Szervizes kollégáink tapasztalatának köszönhetően az általunk forgalmazott valamennyi típusú kapu javításában magas szintű szolgáltatást nyújtunk, legyen szó alkatrész meghibásodásról, vagy nagyobb problémáról.
A hibabejelentést, márka és típus beazonosítás követi. A több ezer telepített berendezést tartalmazó nyilvántartásunknak köszönhetően a meghibásodott kapuhoz jól felszerelt szervizautóval, felkészülve, a megfelelő alkatrésszel érkeznek szakképzett kollégáink.
Időpont egyeztetést követően, lehetőség szerint egyszeri kiszállás során a hiba okát megszüntetjük, szükség esetén kicseréljük az alkatrészt, tartozékot.
Bizonyos esetekben, az automatika sajnos nem javítható a helyszínen, ilyenkor a hibás készüléket műhelyünkbe szállítjuk, megjavítjuk, azt követően visszaszállítjuk és beüzemeljük.
Amennyiben gazdaságtalan az elektromos kapunyitó helyrehozása, a helyszíni felhasználási paraméterek figyelembe vételével új kapumozgatót ajánlunk Önnek.

Bízza szakképzett szerelőinkre meghibásodott kapuját, s mi orvosoljuk a fellépő problémát!

Hibabejelentés: 06 92 570 007 - e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

repair man 300x300
Karbantartás

Gondolt Ön arra, hogy a garázskapu otthona legnagyobb nyílászárója?
Ahhoz, hogy a garázskapuja hosszú éveken át kifogástalanul működjön, a rendeltetésszerű használaton felül fontos az időszakos karbantartás elvégzése is. Különösen azért, mert mint minden mechanikus szerkezet esetében, idővel a garázskapu alkatrészei is elkophatnak, elhasználódhatnak a napi igénybevétel során.

Milyen gyakran szükséges a karbantartás?

Elmondható, hogy a mai korszerű garázskapukat évente egyszer, intenzívebb használat esetén évente kétszer elég átvizsgálni. A rendszeres vizsgálat azért is fontos, mert a meghibásodások leggyakoribb oka a karbantartás nélküli, vagy nem rendeltetésszerű, megfelelő használat.
Hajlamosak vagyunk addig nem is foglalkozni a karbantartás kérdésével, amíg valami el nem romlik, vagy meg nem hibásodik. Tapasztalataink is azt mutatják, hogy sok esetben elkerülhető és megelőzhető lenne a nagyobb, költségesebb meghibásodás, ha a vizsgálat rendszeres lenne.
Tudta Ön, hogy a garanciális alkatrészcsere feltétele az igazolt karbantartás?
Ezért is fontos, hogy Ön támaszkodni tudjon egy megbízható, profi szakembergárdára, akik gyorsan és szakszerűen megelőzik, vagy elhárítják a felmerülő problémákat.
Mi, a Zalalift Kaputechnika Kft-nél mindig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy vevőink, a garázskapu vásárlásán túl, megfelelő szolgáltatást is kapjanak elérhető áron, a gondtalan és problémamentes használathoz!

Hogyan végezzük munkánkat?

A karbantartást szakembereink végzik, akiknek megfelelő tapasztalata és ismerete van a garázskapukkal kapcsolatban.
Az átvizsgálást egy lista alapján hajtjuk végre, pontról pontra ellenőrizzük és beállítjuk a problémás alkatrészeket, különös tekintettel a rögzítési pontokra, a mechanikus alkatrészek állapotára és természetesen a meghajtást is átvizsgáljuk automata kapu esetében.

Kerülje el a nagyobb problémákat! Kérjen rendszeres kapukarbantartást, hogy Ön mindig zavartalanul és biztonságosan használhassa kapuját!

Karbantartás: 06 92/ 570 007 - e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.