Tolókapu automatikák

tolokapu
Az automata kapunyitók egyre szélesebb körben elterjedtek, hiszen a biztonság, a kényelem, a praktikum és az esztétikus megjelenés mind fontosabb szerepet kap felgyorsult világunkban. A tolókapu, szárnyaskapu automatikák alkalmazása mind lakossági, mind ipari környezetben jellemző. Praktikus, kényelmes és már egyáltalán nem elérhetetlen.


Toló és úszókapu automatikák

A tolókaput egy fogaskerékkel ellátott motor, a kapu belső oldalára szerelt fogasléc segítségével mozgatja. A motor mozgását beépített elektronika szabályozza. Ez az előre beprogramozott értékek alapján szabályozza a motor működési idejét, valamint elindítja, megállítja, vagy megfordítja annak mozgását a külső vezérlő jelek hatására. Részleges nyitás funkció akkor használható, ha a kaput csak részlegesen kell kinyitni, pl. amikor kerékpárral szeretne bejutni az udvarba. Az automatikus záródással biztos lehet abban, hogy a kapu mindig bezáródik Ön után. A biztonsági fénysorompón történő áthaladás biztonságot ad véletlen rácsukódás ellen.

Sok éves tapasztalatunk alapján, forgalmazott meghajtómotor választékunk kialakításánál az alábbi szempontokat tartottuk szem előtt: Megbízható működés minden kategóriában, kedvező ár, gyors és hosszú távú alkatrészellátás.

További információért és technikai megoldásokért forduljon irodánkhoz.