Szárnyaskapu automatikák

3217 358
3540 358

Az automata kapunyitók egyre szélesebb körben elterjedtek, hiszen a biztonság, a kényelem, a praktikum és az esztétikus megjelenés mind fontosabb szerepet kap felgyorsult világunkban. A tolókapu, szárnyaskapu automatikák alkalmazása mind lakossági, mind ipari környezetben jellemző. Praktikus, kényelmes és már egyáltalán nem elérhetetlen.


Egy és kétszárnyas kapuk mozgatása

Kétszárnyú kapukhoz, illetve balos és jobbos egyszárnyas kapukhoz a motorok egyaránt felszerelhetők.
A mai kor követelményeinek megfelelően, a motorok áramszünet esetére gyorsan kioldható szerkezettel, vagy egyes típusoknál akár akkumulátoros szünetmentesítővel rendelkeznek, mely lehetővé teszi a kézi mozgatást, illetve az áramszünetek alatti korlátozott működést. A csendes működés, és a gyalogos funkció (az egyik szárny részbeni nyitása) egyaránt a kényelmet szolgálják.
A motorok a működéshez szükséges erő a kapu méretéhez és súlyához optimalizálható, ezzel minimálisra csökkenve a balesetveszélyt.
A kapuk a biztonság és a vagyonvédelem érdekében, automata zárásra is beállíthatók, így nem fordulhat elő, hogy nyitva marad a kapu.
A biztonsági fénysorompón történő áthaladás biztonságot ad véletlen rácsukódás ellen.
Széles körben választhatók kiegészítő berendezések:

  • figyelmeztető villogólámpa,
  • antenna

Nagyobb méretű oszlopokon lévő kapuszárnyak automatizálásakor alkalmazható egyik megoldás a csuklókaros motor, ami a hagyományos orsós kapumozgató motorokkal ellentétben akár 60 cm-s kapulábon is alkalmazható.

Sok éves tapasztalatunk alapján, forgalmazott meghajtómotor választékunk kialakításánál az alábbi szempontokat tartottuk szem előtt: Megbízható működés minden kategóriában, kedvező ár, gyors és hosszú távú alkatrészellátás

További információért és technikai megoldásokért forduljon irodánkhoz.