Garázskapu automatikák

Sok éves tapasztalatunk alapján, forgalmazott meghajtómotor választékunk kialakításánál az alábbi szempontokat tartottuk szem előtt:
Megbízható működés minden kategóriában, kedvező ár, gyors és hosszú távú alkatrészellátás.


torlift logo
Torlift garázskapu automatikák

Garázskapu motorjaink belépő modellje a rendkívül kedvező áron elérhető TorLift garázskapu automatika. Rendkívül megbízható, mely a gyártóval közösen történt több éves fejlesztési munka eredménye, további előnyei, hogy könnyen telepíthető és kezelhető.

A TorLift automatika fejlesztése a magyar piaci visszajelzések alapján történt, műszaki szempontból kifejezetten a magyar -garázskapu motor- piaci igényekre lett optimalizálva, így minden általános ügyfélelvárásnak magasan megfelel.

Motorizált garázskapu

Motorizált garázskapu kategóriában a TorLift automatika EcoTor Easy garázskapuval történő együttes megrendelése esetén a legkedvezőbb árat biztosítja ügyfeleink részére választékunkból.

Műszaki tartalom

A TorLift automatika 800N,  1200N, vagy 1800N optimális húzóerővel párosul, és akár 12m2, 17m2 illetve 25m2 kapufelület mozgatására is alkalmas, nincs szüksége végállás kapcsolókra, így a garázskapunyitó a beprogramozás után mindig tudja, hol kell megállnia. Nyitási és zárási véghelyzetben lassít és visszalazítja a garázskapu motort.

torlift 2torlift 3
Ditec logo
Ditec garázskapu automatikák

Ajánlott lakossági kapuk automatizálására, 9 - 17 m² kapufelületig.

Garázskapu automatika szíjas hajtással.

Mozgatható maximális kapu magasság 3 méter. Multifunkcionális digitális kijelző, akadályérzékelés, max erejű indítás, automata zárás, sebesség szabályozás, integrált rádió vevő, 2db 2csat távirányító.

Bordás szíjas hajtása végett csendesebb és tartósabb működést biztosít. Nincs szüksége végállás kapcsolókra, így a garázskapunyitó a feltanítás után mindig tudja, hol kell megállnia. Nyitási és zárási véghelyzetben lassít és visszalazítja a garázskapu motort.

Önzáró motor, nem szükséges az garázskaput manuálisan bezárni

Vészreteszelés kioldás

Áramszünet esetén huzalos kioldóval kioldható.

Akkucsomag áramkimaradás esetére

A kiegészítőként rendelhető akkumulátoros készlet csatlakoztatásával szünetmentesíthető.

Helytakarékos

Az innovatív tervezésű elfordítható vezérlőháznak köszönhetően rugalmas, falra vagy mennyezetre, valamint kisebb helyre történő szerelés is kivitelezhető.

Alkalmazható mind szekcionált, mind billenő garázskapura.

Nyomaték érzékelésének köszönhetően, fotocella nélkül is képes az alá eső akadályokat érzékelni, ilyenkor a kapunyitó vezérlése visszanyitja a garázskaput. A halk és gazdaságos működést, 24 voltos egyenáramú energiatakarékos motor biztosítja. 433 MHz-es gyári Ditec ugrókódos vevőegység.

sommer logo
Sommer garázskapu automatikák

Ajánlott lakossági kapuk automatizálására, 9 - 17 m² kapufelületig.

Valamennyi garázskapu meghajtás a SOMMER által fejlesztett, együttfutó motoros meghajtórendszerrel van felszerelve. Ennek köszönhetően rendkívül halk működésűek és hosszú élettartamúak. A motor futókocsija egy megfeszített láncon mozog, így nincs sem súrlódási vesztség, sem erővesztés.

Az okos technika az, ami olyan erőssé teszi ezt a meghajtást. Mivel a motorok nem statikusan egy adott pontra vannak rögzítve, hanem a kapuval együtt mozognak, mindig pontosan ott vannak, ahol az erejükre éppen szükség van. Ezáltal mindig optimális erőleadást és egyúttal maximális biztonságot garantálnak.

Ez a hajtóműkímélő technológia hosszabb élettartamot és jelentősen kisebb kopást biztosít a garázskapu meghajtás számára. Emellett a meghajtás teljes egészében karbantartásmentes. Mivel a láncot nem kell olajozni, csúnya olajfoltok sem keletkeznek a garázsban vagy az autón.

Maximális rugalmasság (pro+)

A pro+ esetében a különálló vezérlőháznak köszönhetően rugalmas falra vagy mennyezetre történő szerelés lehetséges. Nem kell külön dugaszolóaljzatot szerelni a mennyezetre. A vezérlőházba beépített nyomógomb további kényelmet biztosít a garázsban.

sommer pro plus

Számos bővítés

Hasznos bővítések is kaphatók, mint pl. a Memo memóriabővítés, a Senso nedvességérzékelő vagy számos egyéb tartozékmodul.

Akkucsomag áramkimaradás esetére

Áramkimaradás esetén akkucsomagról biztosítható a meghajtás szünetmentes áramellátása, így a kapu soha nem áll le.

A záróerők korlátozása

A rendszer az EN 12445 szabványnak megfelelően, elektronikus motorfelügyelettel ellenőrzi a záróerőket. Ez az ellenőrzési mechanizmus maximális biztonságot teremt.

Vészreteszelés kioldás

A beépített SOMMER vészkioldó rendszerrel a futókocsi bármely pozícióban kiakasztható és visszareteszelhető. Így minden pozícióban gondoskodik a biztonságról, még áramkimaradás esetén is.

Biztonság az együttmozgó világításnak köszönhetően

A futókocsi beépített világítással van felszerelve, ami folyamatosan megvilágítja a veszélyzónát.

További információért és technikai megoldásokért forduljon irodánkhoz.