Ecotor Lakossági garázskapu

slide2
slide9

Új építésű családi házról, vagy egy felújítani kívánt ingatlanról legyen szó, az EcoTor hőszigetelt szekcionált garázskapu a legjobb választás, hiszen

  • kedvező ár/érték arány,
  • tartós, megbízható használhatóság
  • magas minőség jellemzi.

A lakosság körében egyre nagyobb az igény motoros kivitelű garázskapura. Köszönhető mindez a megfizethető árnak, kényelmes használatnak és az egyre biztonságosabb üzemeltethetőségének.

Garázskapuink tervezésénél a maximális biztonság volt a legfőbb szempont. Az ugrókódos rádiótávirányítók, a motorok nyomatékérzékelője, valamint az opcionálisan kérhető fotocellás élvédelem nyújtja a passzív és aktív védelmet, mely egy sor egyéb kiegészítővel tovább bővíthető. A 40mm vastag kéthéjú acéllemez felületek közt speciális purhab gondoskodik a megfelelő hőszigetelésről, a tökéletes kialakítású úgynevezett szendvicspanelek egymáshoz való illeszkedése szintén szigetelt, és ujjbecsípődés ellen védett.

A szekcionált garázskapu előnye, hogy függőlegesen mozog, így nem vesz el helyet a térből és a teljes nyílás szélesség és magasság kihasználható. A többféle vasalatkialakításnak, standard illetve egyedi méretben történő gyártásnak köszönhetően rendkívül széles skálán mozog a beépíthetőség.

A biztonság mellett nagy hangsúlyt fektetünk az elegáns megjelenésre is. A különböző paneltípusok, mintázat és színválaszték hozzásegíti Önt ahhoz, hogy otthonához a lehető legjobban harmonizáljon új garázskapuja. Beépített ablakokkal fényt varázsolhat garázsába, szükség esetén akár személybejáró ajtóval is bővítheti.


Állítsa össze igényeinek megfelelően leendő szekcionált garázskapuját és kérje ajánlatunkat most!

A kivitelezési formák megtekintésével teljes körű tájékoztatást nyújtunk a garázskapuról, Az Önnek megfelelő paraméterek kiválasztásával az oldalról ajánlatkérést indíthat cégünk felé.